Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniel Ruse

24 Iunie 2015
Vizualizari: 1056
Comentează add

Reporterii Radio România Actualități vă propun destinaţii inedite pentru a vă petrece vacanţa aici, în România, locuri cu poveşti interesante şi mai puţin ştiute.

Unde mergem în vacanță: Mangalia

daniel-ruse

Mangalia.

De luni până vineri, în programul "OBIECTIV ROMÂNIA" şi sâmbăta în emisiunea "CA PE ROATE", după ştirile orei 17:00, reporterii RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI vă propun destinaţii inedite pentru a vă petrece vacanţa aici, în România, locuri cu poveşti interesante şi mai puţin ştiute.

Și pentru că miercurea este ziua city-break-urilor, astăzi vă invităm la Mangalia: un oraș al Mării Negre și al soarelui și un nume important în turism. Asta știați. 

Noi vă mai spunem că riviera stațiunii este cea mai lungă din țară – 9 km. - cu o plaja de 43,7 ha, orientată către este sud-est, ceea ce permite expunerea la soare 10 ore pe zi.

Apoi, trebuie știut că Mangalia este și un loc al istoriei, iar diversitatea etnică și latura multiculturală au făcut din localitate un exemplu de comuniune, de conservare a tradițiilor și obiceiurilot fiecărei comunități.

Pentru cei cărora le place să “guste” din savoarea locului, vă mai spunem că în după-amiezile târzii de vară, de la un capăt la altul al orașului, când toropiți de caldură turiștii se întorc de la plajă, se simte liniștea unui orășel de provincie.

Doar câteva ore mai târziu, însă, la lăsarea serii, Mangalia revine la viața de stațiune la mare.

Pentru infomaţii, fotografii şi reportaje audio, accesaţi platforma noastră on-line www.miscareadesanatate.ro, secţiunile "Drumeţii" şi "România Pedalează".


 


Etichete Unde mergem în vacanțăMangaliaObiectiv RomaniaRRAMarea Neagra

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live