Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Sâmbătă, 06 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

19 Iunie 2015
Vizualizari: 962
Comentează add

Reporterii Radio România Actualități vă propun destinaţii inedite pentru a vă petrece vacanţa aici, în România, locuri cu poveşti interesante şi mai puţin ştiute.

Unde mergem în vacanță: Crişan, Inima Deltei

irinel-calin-tulcea

 Delta Dunării. Foto: Dragoş Gociman.

De luni până vineri, în programul "OBIECTIV ROMÂNIA" şi sâmbăta în emisiunea "CA PE ROATE", după ştirile orei 17:00, reporterii RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI vă propun destinaţii inedite pentru a vă petrece vacanţa aici, în România, locuri cu poveşti interesante şi mai puţin ştiute. 

Provocarea de astăzi este localitatea Crişan, supranumită şi inima Deltei. 
 
Se află la 50 de kilometri de municipiul Tulcea, pe braţul Sulina al Dunării şi aici găsiţi zeci de pensiuni deschise, de regulă, în vacanţa şcolară de vară şi care adună an de an turiştii iubitori ai frumuseţii şi sălbăticiei Deltei.  
 
Iar dacă ajungeţi în inima Deltei, se cuvine să alegeţi o reţetă a locului: crap pescăresc, tranşat în bucăţi de 200 de grame, se pune la cuptor, cu rondele de căţei de usturoi, se gratinează şi apoi se stropeşte cu puţin vin… Ne oprim aici, restul la 17:25, la Radio România Actualităţi!
 
Pentru infomaţii, fotografii şi reportaj audio, realizate de Irinel Călin, accesaţi platforma noastră on-line www.miscareadesanatate.ro, secţiunile "Drumeţii" şi "România Pedalează".

Etichete Unde mergem în vacanțăCrişanDelta Dunăriiturist

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live