Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniel Ruse

9 Iunie 2015
Vizualizari: 1083
Comentează add

Reporterii Radio România Actualități vă propun destinaţii inedite pentru a vă petrece vacanţa aici, în România, locuri cu poveşti interesante şi mai puţin ştiute.

Unde mergem în vacanță: Botoșani

daniel-ruse

Mănăstirea Vorona.

De luni până vineri, în programul "OBIECTIV ROMÂNIA" şi sâmbăta în emisiunea "CA PE ROATE", după ştirile orei 17:00, reporterii RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI vă propun destinaţii inedite pentru a vă petrece vacanţa aici, în România, locuri cu poveşti interesante şi mai puţin ştiute.

Astăzi vă invităm în Botoșani, care atrage vizitatori din toate colțurile lumii, deși nu se află într-o zonă turistică de mare interes.

Totul se datorează bogățiilor spirituale, culturale și naturale pe care le are judeţul, indiferent dacă vorbim de rezervația de Tisa de la Tudora, unică în Europa, de mănăstirile ctitorite de Ștefan cel Mare, bisericile din lemn sau de casele memoriale ale celor mai valoroși oameni de cultură.

Botoșaniul poate fi și destinația iubitorilor de mâncare sănătoasa și pasionaților de echitație sau de plimbări călare prin Lunca Siretului, la marginea pădurii seculare până la Mănăstirea Gorovei (10 km) sau până la Ipoteşti şi Lacul lui Eminescu.

Pentru alte infomaţii, fotografii şi reportaj audio, realizate de Gina Poenaru, accesaţi platforma noastră on-line www.miscareadesanatate.ro, secţiunile "Drumeţii" şi "România Pedalează".


Etichete Unde mergem in vacantadrumetiivacanteBotosanirezervatia Tisa de la Tudoramanastiriechitatie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live