Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandru Beleavski, Moscova

27 Decembrie 2016
Vizualizari: 656
Comentează add

Echipele de căutare au găsit una dintre cutiile negre ale avionului Tupolev 154, prăbuşit în Marea Neagră.

Una dintre cutiile negre din avionul prăbuşit în Marea Neagră a fost găsită Una dintre cutiile negre din avionul prăbuşit în Marea Neagră a fost găsită - Conține video

alexandru-beleavski-moscova

Echipele de căutare au găsit una dintre cutiile negre ale avionului Tupolev 154, prăbuşit în urmă cu două zile în Marea Neagră - anunţă agenţia rusă de ştiri TASS.

Aceasta va fi trimisă, pentru a fi analizată, la Moscova. Potrivit corespondentului RRA, Alexandru Beleavski, Serviciul Federal de Securitate, FSB, exclude, momentan, ipoteza unui act terorist.

Sunt luate în calcul patru posibile cauze ale accidentului: pătrunderea în motoare a unor obiecte străine în timpul zborului - de regulă este vorba de păsări - calitatea necorespunzătoare a combustibilului, erorile de pilotaj şi defecţiuni tehnice ale aparatului.

Până când echipele de anchetatori vor ajunge la o concluzie, Moscova a decis să oprească la sol toate avioanele Tupolev-154.

Amintim că la bordul aparatului, care s-a prăbuşit la scurt timp după ce a decolat de la Soci în direcţia Siria, se aflau 92 de persoane, între care majoritatea membrilor celebrului Cor Alexandrov al Armatei Roşii.

VIDEO: Arhivă/Corul Alexandrov în concert.

VIDEO: Căutările continuă la Marea Neagră.


Etichete Echipele de căutarecutia neagrăavionul prăbuşit în Marea NeagrăTupolev 154

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live