Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Buzică

24 Noiembrie 2017
Vizualizari: 987
Comentează add

Personalităţi ale lumii artistice şi nu numai au început să vină în foaierul Sălii Savoy a Teatrului de Revistă 'Constantin Tănase', pentru a-i aduce un ultim omagiu marii actriţe.

Un ultim omagiu adus marii actrițe, Stela Popescu

alex-buzica

Actriţa Stela Popescu. Foto: facebook.com/StelaPopescu

Personalităţi ale lumii artistice şi nu numai au început să vină în foaierul Sălii Savoy a Teatrului de Revistă 'Constantin Tănase', pentru a-i aduce un ultim omagiu marii actriţe Stela Popescu.

Potrivit unor surse medicale, actriţa a decedat în urma unui accident vascular cerebral.

Sunt peste 100 de persoane în faţa Teatrului de Revistă din Bucureşti 'Constantin Tănase'. Am văzut oameni de toate vârstele aici adunaţi, ceea ce face emoţia mult mai mare în rândul cetăţenilor din România.

Bineînţeles, pe parcusul zilei de astăzi vor fi aşteptaţi alte sute de oameni care vor veni aici cu flori şi cu coroane.

Deja ia naştere un altar al lumânărilor şi al florilor în faţa Teatrului de Revistă 'Constantin Tănase'.

Am văzut aici foarte mulţi oameni de cultură. Pot să-i amintesc aici pe Laurenţiu Damian, preşedintele UCIN, pe Mitică Popescu - sunt doar câţiva dintre cei care au venit aici să-şi prezinte omagiile.

Bineînţeles, Alexandru Arşinel este în teatru şi am văzut foarte mulţi actori ai Teatrului de Revistă care ies la balcon, îndureraţi, cu lacrimi în ochi, toată lumea este în negru, multe televiziuni, presă, este o durere mare în rândul cetăţenilor şi, aşa cum descriau şi cei prezenţi, moartea Stelei Popescu este ca o crăpătură în zidul teatrului românesc.


Etichete Stela Popescuultim omagiuTeatrul de Revistă Constantin Tănase

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live