Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 09 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Clementina Tudor, Ialomița

15 Iulie 2017
Vizualizari: 770
Comentează add

La această oră se lucrează pentru repararea căii ferate, a macazului şi transversarea combustibilului în alte recepiente.

Un tren de marfă cu combustibil lichid a deraiat la Ţăndărei

clementina-tudor-ialomita

Două din cele 40 de vagoane ale garniturii s-au răsturnat şi din ele se scurge combustibil. Vagoanele afectate sunt din apropierea locomotivei, iar 10 vagoane de la capătul garniturii au fost scoase de reprezentanţii CFR din zona de pericol.

La această oră se lucrează pentru repararea căii ferate, a macazului şi transversarea combustibilului în alte recepiente.

Un tren de călători care circula pe ruta Ţăndărei-Constanţa a fost oprit în zona Murgeanca –Valea Ciorii. Cei aproximativ 240 de călători au fost preluaţi de două autobuze şi transportaţi în gara Movila pentru a fi preluaţi de altă garnitură de tren. 

Zona este blocată de pompieri care s-au deplasat la intervenţie cu patru autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD, o maşină de descarcerare şi două autospeciale de comandă.

Echipa de intervenţie este fosrmată din 4 ofiţeri şi 25 de subofiţeri care au realizat un dispozitiv de protecţie a celor două vagoane, s-a balizat zona, s-a interrupt alimentarea cu energie electrică în gară şi în triaj. 


Etichete tren de marfă cu combustibil lichidderaiatŢăndăreismurd

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live