Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Duminică, 03 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioan Suciu

10 Aprilie 2014
Vizualizari: 2277
Comentează add

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean britanic care intenţiona să introducă ilegal în România o semiremorcă şi un tractor, declarate furate din state ale UE.

Un tractor şi o remorcă furate, depistate la Nădlac

ioan-suciu

Un  tractor şi o remorcă furate, depistate la Nădlac. Foto: Ioan Suciu.

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean britanic care intenţiona să introducă ilegal în România o semiremorcă marca Schmitz şi un tractor marca Claas, ambele declarate furate din state ale Uniunii Europene.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, jud. Arad, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul britanic Colin B., în vârstă de 57 ani, care conducea un ansamblu de autovehicule format dintr-un cap tractor marca Daf şi o semiremorcă marca Schmitz, cu numere de înmatriculare bulgăreşti.

Şoferul transporta, în semiremorcă, trei utilaje agricole - tractoare, de diferite mărci .

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat faptul că semiremorca marca Schmitz figurează cu menţiunea “bun căutat pentru confiscare” în sensul că aceasta este declarată furată în Franţa din data de 07.11.2013, iar unul dintre cele trei tractoare, marca Claas, era declarat furat în Anglia, din data de 28.03.2014.

Faţă de cele constatate şoferul a declarat că nu ştia că autovehiculele sunt furate, acesta având rolul de a transporta marfa din Anglia în Bulgaria.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră cercetează persoana în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire şi conducere a unei semiremorci neînmatriculate pe drumurile publice.

Cele două autovehicule, în valoare totală de 40.000 euro, au fost indisponibilizate la sediul sectorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Etichete Ştiri VesttractorremorcăfurateNădlacAradUEFranţaAngliaBulgaria

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live