Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marilena Frâncu

2 Martie 2018
Vizualizari: 1024
Comentează add

Chirurgii vor primi la salariu, în premieră, un spor pentru orele petrecute în sala de operaţie.

Un spor la salariu în premieră pentru chirurgi

marilena-francu

Chirurgii vor primi la salariu, în premieră, un spor pentru orele petrecute în sala de operaţie - a anunţat astăzi ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, după o întâlnire cu sindicaliştii din sistem.

Sorina Pintea: Până la acest regulament medicii din specialităţile chirurgicale nu aveau un spor pentru timpul petrecut în sala de operaţie, ei luau doar sporul secţiei - chirurgii, neurochirurgii, urologii de exemplu. Şi am introdus un nou spor pentru timpul petrecut în sala de operaţie.
Reporter: Care va fi în ce cuantum?
Sorina Pintea: 50%. Toate sporurile sunt aplicabile salariului de bază cu menţiunea că se limitează la 30% pe anvelopa salarială a ordonatorului principal de credite.

Ministrul Sănătăţii a discutat cu sindicaliştii din sistem despre noul regulament de sporuri pentru personalul medical, care trebuia să intre de azi în vigoare.

Săptămâna trecută, conducerea Federaţiei Sanitas a cerut amânarea intrării în vigoare a noului Regulament până la sfârşitul acestui an. Sorina Pintea mai spus că discuţiile cu sindicaliştii vor continua.


Etichete Chirurgipremierăsporsala de operaţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live