Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

1 Septembrie 2015
Vizualizari: 1656
Comentează add

La Tulcea vor fi organizate astăzi manifestări pentru a marca împlinirea unui sfert de secol de la declararea Deltei Dunării ca Rezervaţie a Biosferei.

Un sfert de secol de la declararea Deltei Dunării Rezervaţie a Biosferei Un sfert de secol de la declararea Deltei Dunării Rezervaţie a Biosferei - Conține video

irinel-calin-tulcea

Delta Dunării. Foto: ddbra.ro.

La Tulcea vor fi organizate astăzi manifestări pentru a marca împlinirea unui sfert de secol de la declararea Deltei Dunării ca Rezervaţie a Biosferei.

Reprezentanţi ai Consiliului Europei, precum şi ai Comisiei Ramsar şi Convenţiei de la Berna vor avea azi luări de cuvânt în cadrul sesiunii omagiale în care este anunţată şi prezenţa ministrului mediului, apelor şi pădurilor, Graţiela Gavrilescu.

Sesiunea "Strategia de conservare pentru Delta Dunării. Perspective de viitor", punctul central al seminarului aniversar de azi, va fi moderată de primul guvernator al Deltei Dunării, dr. Marian Traian Gomoiu, cu luări de cuvânt din partea membrilor Consiliului Ştiinţific al Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, precum şi a invitaţilor străini, reprezentanţi ai Comisiei Ramsar şi Convenţiei de la Berna. 

Video: Imagini din Delta Dunarii.


Etichete ştiri sud-estDelta DunăriiRezervaţie a Biosfereizonă protejatăaniversare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live