Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Sâmbătă, 18 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

24 Octombrie 2020
Vizualizari: 421
Comentează add

Un polițist local din Galați infectat cu COVID-19 a murit

maria-mandita-galati

Un polițist local din Galați, infectat cu COVID-19, a murit noaptea trecută, după ce pe 15 octombrie fusese confirmat pozitiv și urma un tratament la domiciliu sub supravegherea medicului de familie. Ulterior, starea lui de sănătate s-a deteriorat. 

Polițistul local, un bărbat în vârstă de 44 de ani, se afla în izolare încă din data de 10 octombrie, iar pe 15 octombrie a fost testat pozitiv COVID. Acesta nu a prezentat simptome specifice bolii, agentul optând să rămână în tratament la domiciliu. Din păcate, însă, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid și a decedat.


Aurelia Bogatu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Galați: Colectivul Poliției Locale Galați regretă trecerea în neființă a colegului nostru și transmite condoleanțe familiei îndoliate. Trebuie precizat că, de la începutul pandemiei și până în prezent, Poliția Locală Galați a asigurat permanent personalului operativ și neoperativ, măști de protecție, dezinfectant și mănuși, și a dezinfectat cu o firmă autorizată toate spațiile și autospecialele. Ca și număr de cazuri de polițiști locali confirmaţi pozitiv la noul coronavirus, acesta se ridică la 12.


Reporter: Alţi doi polițiști locali se află în izolare, după ce au avut contact cu agentul care a decedat, iar în clădirea instituției s-a efectuat o acțiune de dezinfecție generală.


Etichete galatipolitist localcoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live