Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristian Bâcâin

6 Noiembrie 2012
Vizualizari: 4878
Comentează add

Deschiderea noului terminal are loc după 17 luni de la demararea lucrărilor de construcţie, care au necesitat o investiţie de 52 de milioane de euro.

Un nou terminal de plecări la Aeroportul "Henri Coandă" Un nou terminal de plecări la Aeroportul "Henri Coandă" - Conține audio Un nou terminal de plecări la Aeroportul "Henri Coandă" - Conține galerie foto

Noul terminal de plecări al Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" va fi inaugurat oficial marţi - a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Deschiderea noului terminal are loc după 17 luni de la demararea lucrărilor de construcţie, care au necesitat o investiţie de 52 de milioane de euro.

Realizarea noului terminal face parte din faza a treia a programului "Dezvoltarea şi modernizarea Aeroportului Internaţional "Henri Coandă".

Întins pe o suprafată de 19 mii de metri pătraţi, terminalul a fost proiectat pentru a răspunde cerinţelor impuse de aderarea României la spaţiul Schengen, deservind, totodată, toate cursele interne, ale căror pasageri au la dispoziţie servicii high class, inclusiv un salonul VIP, amplasat lângă porţile de îmbarcare.

Noul terminal dublează capacitatea de procesare a aeroportului, adăugând încă 52 de ghişee de checking la cele 52 existente în prezent, pasagerii având la dispoziţie mai multe magazine, restaurante şi baruri, amplasate pe o suprafaţă de aproape 400 de metri pătraţi.

Finanţarea noului terminal a fost asigurată din sursele proprii ale Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Audio: Intervenţia purtătorului de cuvânt al direcţiei de aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache, în emisiunea Matinal.


Etichete Ştiri BucureştiOtopeniaeroporttemrinalinaugurare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live