Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Tatal nostru * Imnul national Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Radu

27 Mai 2021
Vizualizari: 188
Comentează add

Peste 100 de sindicalişti ai Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor şi Personalului Contractual au manifestat în Piaţa Victoriei din Bucureşti.

Un nou protest al poliţiştilor

catalin-radu

Peste 100 de sindicalişti ai Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor şi Personalului Contractual, veniţi din mai multe judeţe ale ţării, dar şi din Capitală au manifestat, timp de două ore, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, 27 mai 2021. Foto: Cătălin Radu

Peste 100 de sindicalişti ai Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor şi Personalului Contractual, veniţi din mai multe judeţe ale ţării, dar şi din Capitală au manifestat, timp de două ore, în Piaţa Victoriei din Bucureşti.

Liderul de sindicat, Marius Ionescu, a declarat că este a şasea lună de când oamenii legii ies în stradă pentru aceleaşi revendicări.

Marius Ionescu: Revendicările sunt, în principal, cele pentru care am ieșit și prima dată, respectiv înghețarea pensiilor, înghețarea salariilor, amputarea voucherelor de vacanță, scăderea nivelului de trai, deficitul de personal, faptul că nu sunt scoase posturile la concurs, posturile de conducere şi la ora actuală se pune o problemă de management a instituției. Noi, ca structuri polițienești, suntem acuzați public de societatea civilă că lucrurile nu merg. Lucrurile nu merg, în primul și în primul rând, pentru că vocea noastră nu este ascultată. De asemenea, să nu uităm faptul că prețurile cresc toate, deci, practic, pe acest fond putem spune că nivelul de trai este într-o continuă depreciere, într-o continuă scădere.

Poliţiştii amenință că vor ieși în stradă să protesteze până când Guvernul va ține cont de solicitările lor. 


Etichete (ii)protestpolitisti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live