Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL Joi, 18 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

17 Iunie 2018
Vizualizari: 2646
Comentează add

Constructorul german de automobile Opel a prezentat de curând a cincea generație a modelului Combo, un autovehicul de familie care propune versiuni cu cinci sau șapte locuri.

Un nou model Opel – Combo Life

bogdan-predescu

Foto: comunicat presa Opel Romania

Am făcut cunoștință cu noul model multifuncțional al celor de la Opel denumit Combo Life, un autovehicul ajuns la a cincea generație și care vine acum cu o nouă arhitectură, pentru a se lupta așa cum trebuie cu modelele concurente Citroen Berlingo Multispace, Peugeot Rifter, Dokker Stepway sau Renault Kangoo. 

 
 
 
Mașina se laudă din start cu un volum foarte mare, fiind deosebit de practică, mai ales în echiparea cu două uși glisante. Copiii se pot relaxa pe cele trei scaune individuale din spate, toate cu echipate cu sisteme ISOFIX și se pot bucura în liniște de priveliștea cerului datorită plafonului panoramic. 
 
 
 
Noul model este echipat cu tehnologiile și sistemele de asistență tehnică binecunoscute de la segmentul compact sau SUV, precum sistemul de detectare a somnolenței șoferului, camera video pentru marșarier cu vedere panoramică la 180°, afișajul pe parbriz, IntelliGrip și dotări de confort precum scaune și volan încălzite. Unul dintre cele mai noi sisteme de asistență este sistemul de protecție a părții laterale care ajută șoferii în virajele la viteze scăzute. 
 
 
 
Combo Life oferă, de asemenea, sistemele de infotainment de ultimă generație, compatibile cu aplicațiile Apple CarPlay și Android Auto, cu ecrane tactile color capacitive de până la opt inch. Datorită porturilor USB de pe primul și al doilea rând de scaune, tabletele și smartphone-urile pot fi încărcate în timp real. În plus, smartphone-urile compatibile pot fi încărcate și fără fir, prin panoul de încărcare inductivă amplasat sub comenzile pentru aer condiționat.
 
 
 
Versiunea cu lungime standard și cinci locuri are un volum minim de 597 de litri. Persoanele care au nevoie de mai mult spațiu pot opta, de asemenea, pentru ampatamentul lung cu un volum minim al portbagajului de 850 de litrii. Posibilitățile de depozitare sunt pe măsura versatilității autovehiculului, deoarece compartimentul de mari dimensiuni din consola centrală poate acomoda de la sticle de un litru si jumătate, până la smartphone-uri și tablete. Atunci când este comandat cu plafonul panoramic opțional, noul Combo Life este disponibil cu un spațiu de depozitare superior în partea centrulă a autovehiculului, cu iluminare cu LED-uri furnizată standard. În plus, în această configurație, modelul este echipat și cu o cutie de depozitare de 36 de litri, montată în portbagaj, deasupra raftului spate. 
 

Etichete OpelMașina Luniimodel noumultifunctionalspatiudotaripiata auto

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live