Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dan Vasiliu, corespondent RRA în Marea Britanie

5 Martie 2012
Vizualizari: 2399
Comentează add

Un milion de bilete vor fi puse în vânzare la chioşcuri speciale cu câteva săptămâni înainte de începerea Jocurilor Olimpice. Cei care au aplicat fără succes anul trecut vor avea prioritate în această perioadă.

Un milion de bilete puse în vânzare pentru Jocurile Olimpice

dan-vasiliu-corespondent-rra-in-marea-britanie

Ciclişti în timpul unei sesiuni de instruire la velodromul pentru Jocurile Olimpice de la Londra, 2012. Foto: Reuters

Organizatorii Jocurilor Olimpice estimează că zeci de mii de persoane vor sta la coadă pentru a primi aceste bilete şi se aşteaptă ca unii fani să campeze pe străzile Londrei cu câteva zile înainte de punerea lor în vânzare.

Cel mai probabil printre tichetele care vor putea fi cumpărate se vor număra şi unele pentru cele mai aşteptate evenimente sportive, cum ar fi finala atletică masculină la 100m plat.

Ei au precizat că în acest context, în preajma Parcului Olimpic vor fi înfiinţate zone speciale de camping pentru cei care vor dori să vină cu corturile sau cu sacii de dormit.

Iniţial s-a crezut că în luna iunie, când vor fi inaugurate aceste chioşcuri, vor fi scoase la vânzare doar bilete pentru evenimente mai puţin populare, cum ar fi turneul de fotbal, cele mai importante tichete urmând să fie alocate prin mediul online.

Ultima rundă de vânzare pe internet va avea loc în luna aprilie, când vor fi scoase pe piaţă alte un milion de bilete.

Cei care au aplicat fără succes anul trecut vor avea prioritate în această perioadă.

Însă, din cauză că detaliile organizatorice nu au fost puse la punct în totalitate, multe bilete la competiţiile atractive nu vor putea fi comercializate luna viitoare.

Organizatorii sunt nevoiţi să aştepte finalul testelor programate pe arenele olimpice pentru a şti configuraţia exactă a locurilor, dar şi deciziile televiziunilor privind amplasarea camerelor de filmat care ar putea schimba conformaţia anumitor sectoare.

De asemenea, pentru că nu se ştie numărul exact al atleţilor care vor dori să ia parte la ceremonia de deschidere, organizatorii vor trebui să păstreze bilete şi pentru acest eveniment.


Etichete Olimpiada din 2012jocurile olimpicebileteLondra

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live