Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Aura Neag, Londra

17 Decembrie 2020
Vizualizari: 193
Comentează add

"Un mic Crăciun fericit, pe cât posibil fără vizite și întâlniri!"

aura-neag-londra

 

În Marea Britanie a fost raportat cel mai mare număr de infectări din ultima lună, în pofida faptului că în această perioadă cea mai mare parte a țării a fost fie în carantină națională, fie sub restricții severe.
 
Premierul Boris Johnson a urat britanicilor "Un mic Crăciun fericit, pe cât posibil fără vizite și întâlniri!". Aura Neag relatează de la Londra.
 
Corespondenţă din Londra - Reporter: Aura Neag - Numărul infecțiilor cu coronavirus în Marea Britanie a ajuns la peste 25.000 de cazuri și peste 600 de decese într-o singură zi, potrivit ultimelor cifre anunțate de guvern.
 
Este cel mai mare număr de infectări și victime de la mijlocul lunii noiembrie. Acest record negativ este cu atât mai îngrijorător cu cât, în această perioadă, Anglia a fost în carantină națională, urmată de restricții severe și foarte severe. Săptămâna viitoare restricțiile vor fi relaxate timp de cinci zile pentru Crăciun, deși medicii au cerut reconsiderarea acestor măsuri. Premierul Boris Johnson a cerul britanicilor să fie extrem de precauți să evite pe cât posibil vizite și întâlniri cu persoane din alte familii.
 
Boris Johnson: Vă doresc un mic Crăciun fericit! Din păcate, în acest an chiar mic vreau să spun, dar odată cu vaccinul și cu alte măsuri pe care le luăm, situația va fi mult mai bună până la Paști.
 
Reporter: A declarat Boris Johnson. Marea Britanie rămâne țara cu cele mai multe victime ale pandemiei din Europa, cu peste 65.000 de decese. Cu excepția celor cinci zile de relaxare de Crăciun, pe aproape întreg teritoriul țării rămân în vigoare restricții severe sau foarte severe și se așteaptă ca după sărbători să fie impusă o nouă carantină la nivel național.
 
(PH)

Etichete Marea BritanieinfectariCOVID-19Boris Johnson(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live