Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Duminică, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

19 Iulie 2019
Vizualizari: 402
Comentează add

Recompensa oferită de Departamentul de Stat pentru informaţii care ar duce la identificarea sau arestarea sa este de 7 milioane de dolari.

Un lider important al Hezbollah este vizat de sancţiuni americane

sergiu-stet

 Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo.        Foto: Arhivă.

Trezoreria americană a instituit sancţiuni împotriva unui oficial important din cadrul organizaţiei Hezbollah, suspectat de a fi organizat un atac în Argentina în urmă cu 25 de ani, soldat cu moartea a 85 de oameni.

BBC transmite că Guvernul SUA îl acuză pe Salman Rouaf Salman de atac împotriva Centrului comunitar evreiesc din Buenos Aires şi de organizarea altor atacuri teroriste în state din emisfera vestică.

Secretarul american de stat, Mike Pompeo, a făcut anunţul referitor la sancţiuni la Buenos Aires: "Salman Raouf Salman a fost coordonatorul atentatului abominabil şi este  pe lista persoanelor urmărite pentru continuarea răspandirii terorismului în numele Hezbollah. Recompensa oferită de Departamentul de Stat pentru informaţii care ar duce la identificarea sau arestarea sa este de 7 milioane de dolari. Totodată, Departamentul Trezoreriei din SUA l-a desemnat la rândul său pe Salman drept terorist global".


Etichete HezbollahSalman Rouaf SalmanMike Pompeo,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live