Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

12 Octombrie 2020
Vizualizari: 402
Comentează add

Un liceu din Hunedoara trece pe învățământ la distanță

ilie-pintea

  

Din cauza îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, activitatea unui liceu din Hunedoara a fost suspendată, iar cursurile se vor desfăşura doar online. La mai multe şcoli din judeţ există cazuri de elevi sau personal din învăţământ diagnosticaţi cu COVID-19, însă doar acele clase au trecut la învăţământul la distanţă.
 
Reporter: Ilie Pintea - Măsura a fost luată la Liceul Teoretic 'Traian Lalescu' din municipiul Hunedoara, după ce la sfârşitul săptămânii trecute aici a fost semnalat un focar de COVID-19, care s-a extins la trei clase diferite. Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, Sebastian Mezei:
 
Sebastian Mezei: Am suspendat activitatea unui liceu dn Hunedoara pentru că acolo au fost trei cazuri în trei clase diferite şi, conform metodologiei, am fost nevoiţi să suspendăm; trec pe online, timp de 14 zile. Mai apar cazuri. Aşa, per total, la nivelul judeţului, sunt 45 de cazuri de copii şi personal al unităţilor de învăţământ.
 
Reporter: La mai multe unităţi şcolare din judeţ s-a luat măsura trecerii claselor în care au existat cazuri de pacienţi testaţi pozitiv, la predarea online, însă liceul din Hunedoara este prima şcoală în care toţi elevii au fost trecuţi la învăţământul la distanţă. Măsura este temporară, urmând ca deciziile ulterioare să fie luate în funcţie de situaţia epidemiologică.
 
(PH)
 

Etichete liceuHunedoaraînvățământ la distanță(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live