Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

8 Octombrie 2014
Vizualizari: 1599
Comentează add

Un inspector şcolar din Brăila şi doi profesori au fost reţinuţi de procurorii anticorupţie pentru că au luat mită la examenul de bacalaureat.

Un inspector şcolar din Brăila şi doi profesori, reținuți

madalina-verman

Foto: Arhivă

Un inspector şcolar din Brăila şi doi profesori au fost reţinuţi de procurorii anticorupţie pentru că au luat mită la examenul de bacalaureat din sesiunea august-septembrie. 
 
Cei trei vor fi prezentaţi mâine Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă. 
 
Potrivit DNA, în 28 august Valentin Damian şi Daniela Haret, profesori corectori la Colegiul ”Panait Istrati” din Brăila, cu  ajutorul inspectorului şcolar Mirela Danielescu au solicitat şi au primit de la un candidat suma de 2.500 de lei pentru a-l favoriza pe acesta la exemenul la matematică de la bacalaureat. 
 
De asemenea, elevul care i-a mituit pe profesori se află sub control judiciar până la finalizarea cercetărilor în acest dosar 

Etichete Știri sud-estinspector şcolarprofesorelevBacalaureatmităexamenValentin DamianDaniela HaretMirela DanielescuColegiul ”Panait Istrati”

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live