Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI. Recensământ 2022 Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

8 August 2018
Vizualizari: 758
Comentează add

Incidentul a avut loc pe raza localităţii Bocicoiul Mare unde un grup de presupuşi contrabandişti l-au agresat pe un ofiţer al Serviciului de Grăniceri din Ucraina.

Un grănicer ucrainean a fost atacat în apropierea graniţei cu România

sergiu-stet

 Lac sărat din Slatina, regiunea Transcarpatia, Ucraina.     Foto: Arhivă.

Un ofiţer din cadrul Serviciului ucrainean de grăniceri din regiunea Transcarpatia a fost victima unui atac comis de un grup de contrabandişti care au folosit o armă cu efect traumatic, scrie Ukrainska Pravda.

Incidentul a avut loc în apropierea localităţii Veliki Bicikiv (Bocicoiul Mare), din raionul Rahiv, aflată la graniţa cu România. Potrivit autorităţilor ucrainene, grănicerii detaşamentului din Mukacevo au reperat o dronă traversând frontiera din România în Ucraina şi aterizând în curtea unei case.

În momentul în care grănicerii s-au apropiat de casa respectivă, trei bărbaţi s-au îndreptat spre unul dintre ofiţeri şi au început să-l agreseze fizic.

"Unul dintre bărbaţi a tras în grănicer", menţionează Serviciul Frontierei de Stat din Ucraina, adăugând că la locul incidentului a sosit imediat un detaşament de poliţie. Doi dintre atacatori au fost reţinuţi, iar identitatea celei de-a treia persoane urmează să fie stabilită de autorităţi.


Etichete TranscarpatiagrăniceriVeliki BicikivRahivMukacevodronăServiciul Frontierei de Stat din UcrainacontrabandiştiUcraina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live