Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Marţi, 17 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gina Poenaru, Botoşani

11 Ianuarie 2020
Vizualizari: 956
Comentează add

VIDEO: Polițiștii de frontieră din cadrul Poliției de Frontieră Darabani au depistat vineri un cetăţean georgian, în stare de ebrietate, care a încercat să intre ilegal în România.

Un georgian beat a trecut "din greșeală" granița în România Un georgian beat a trecut "din greșeală" granița în România - Conține video

gina-poenaru-botosani

Foto: Poliția de Frontieră.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Darabani au depistat vineri, 10 ianuarie, un cetăţean georgian, în stare de ebrietate, care a încercat să intre ilegal în România.
 
În jurul orei 00.40, oanenii legii au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere a frontierei de stat, ce funcţionează pe principiul termoviziunii, o persoană care a trecut frontiera de stat din Ucraina în României.
 
În cel mai scurt timp, poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului s-au deplasat în zonă, au reținut persoana în cauză şi au condus-o la sediul sectorului în vederea stabilirii identităţii şi continuării cercetărilor.
 
Bărbatul în vârstă de 35 de ani are interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.
 
La cercetări, cetăţeanul georgian a declarat faptul că pe fondul stării de ebrietate a trecut ilegal frontiera de stat în România, el locuind în Ucraina împreună cu familia.
 
În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, persoana urmând a fi predată autorităţilor ucrainene, în vederea continuării cercetărilor.

VIDEO: Poliția de Frontieră.


Etichete cetateangeorgiaucrainaromaniafrontieraebrietatepolitia de frontieraspatiul schengen

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live