Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DESCHIS IN WEEK-END - continuare Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

12 Ianuarie 2018
Vizualizari: 390
Comentează add

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că premierul trebuia să propună un cabinet mai suplu în momentul în care a format actualul Guvern, în urmă cu şase luni.

"Un executiv cu cel mult 16 ministere ar fi formula ideală"

florin-lepadatu

 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că premierul trebuia să propună un cabinet mai suplu în momentul în care a format actualul Guvern, în urmă cu şase luni.

De asemenea, el susţine că un executiv cu cel mult 16 ministere ar fi formula ideală pentru ţara noastră.

Ludovic Orban: "Premierul Tudose vorbeşte despre restructurare.

Sigur că m-aş fi bucurat să vorbească despre restructurarea guvernului atunci când a fost numit prim-ministru şi când era foarte încântat cu 28- 29 de ministere, pe care să le conducă.

La vremea respectivă, evident nu a zis nimic, nu văd ce rost au ministere care sunt înfiinţate după chipul şi asemănarea protejaţilor baronilor judeţeni ai PSD şi care au fost înfiinţate numai ca să dea funcţii.

De asemenea, susţinem reducerea cu cel puţin o treime a numărului de agenţii, oficii, autorităţi care funcţionează în subordinea guvernului sau în subordinea diferitelor ministere."

Liderul liberalilor a mai declarat că nu crede că premierul va cere un vot în Parlament pentru restructurarea Guvernului şi nici că Liviu Dragnea îl va demite pe Mihai Tudose, relatează reporterul RRA, Mugur Mihaiţă.


Etichete PNL

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live