Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NOAPTE BUNĂ COPII! Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

9 Ianuarie 2020
Vizualizari: 326
Comentează add

Oficialul militar a precizat că Iranul are sute de rachete pregătite, iar miercuri, când Teheranul a lansat rachetele către bazele din Irak, au fost folosite "atacuri cibernetice".

Un comandant iranian spune că atacarea unor ținte americane va continua

sergiu-stet

 Foto: Arhivă.

Un comandant iranian de rang înalt, citat de televiziunea de stat, a declarat că atacurile cu rachete ale Iranului, asupra unor ţinte americane din Irak, nu au avut scopul de a ucide soldaţi americani, ci de a avaria "dispozitivul militar" al Washingtonului.

Oficialul citat de agenția Reuters a adăugat că atacul de miercuri, 8 ianuarie, reprezintă începutul unei serii de atacuri în regiune.

Amirali Hajizadeh, şeful Forţei Aerospaţiale a Gărzilor Revoluţionare, a mai spus şi că "răzbunarea adecvată" pentru asasinarea, de către SUA, a generalului iranian Qasem Soleimani, este expulzarea forţelor americane din Orientul Mijlociu.

Oficialul militar iranian a precizat că Iranul are sute de rachete pregătite, iar miercuri, când Teheranul a lansat rachetele către bazele din Irak, au fost folosite "atacuri cibernetice, pentru a dezactiva sistemele de navigaţie pentru avioane şi drone ale SUA". 


Etichete IranOrientul MijlociuSUAracheteQasem Soleimani,Amirali Hajizadeh

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live