Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Luminiţa Apostol

16 Iulie 2018
Vizualizari: 493
Comentează add

Preşedintele Donald Trump a declarat că diplomaţia este preferabilă conflictului şi că cele două mari puteri nucleare pot lucra împreună în această chestiune.

"Un bun început pentru îmbunătăţirea relaţiilor" întâlnirea de la Helsinki

luminita-apostol

 Preşedinţii Donald Trump (stânga) şi Vladimir Putin.       Foto: Agerpres/EPA

Preşedintele american, Donald Trump şi cel rus, Vladimir Putin, au încheiat cu puţin timp în urmă conferinţa de presă de la finalul primei lor întâlniri oficiale.

Cei doi lideri au declarat că dialogul a fost un bun început pentru îmbunătăţirea relaţiilor bilaterale, despre care preşedintele american a spus că au ajuns la cel mai scăzut nivel înregistrat vreodată.

Preşedintele Donald Trump a mai declarat că diplomaţia este preferabilă conflictului şi că cele două mari puteri nucleare pot lucra împreună în această chestiune, dar şi în alte dosare internaţionale, precum Siria şi Orientul Mijlociu, opinie împărtăşită si de preşedintele Vladimir Putin. 

Summitul dintre preşedinţii SUA şi Rusiei, Donald Trump şi Vladimir Putin, va fi şi subiectul emisiunii "Probleme la zi" de marţi, 17 iulie, emisiune care începe imediat după Radiojurnalul orei 13.


Etichete Donald TrumpnuclearVladimir PutinHelsinkisummit

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live