Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ - continuare Miercuri, 08 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Octombrie 2018
Vizualizari: 768
Comentează add

UPDATE: Alarma cu bombă de la bordul aeronavei Wizzair care a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni, s-a dovedit a fi falsă.

Un avion cu destinaţia Varşovia a aterizat de urgenţă la Otopeni

radiojurnal

 Foto: Wizzair.com

UPDATE: Alarma cu bombă de la bordul aeronavei Wizzair care a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni, s-a dovedit a fi falsă

Alarma cu bombă de la bordul aeronavei Wizzair care a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni, s-a dovedit a fi falsă, transmite reporterul RRA, Alexandru Lancuzov.

Verificările pirotehnicienilor s-au încheiat, iar avionul este pregătit să decoleze. Cei 173 de pasageri care au fost debarcaţi, au primit apă şi alimente.

Aeronava a decolat de pe aeroportul Kutaisi din Georgia cu destinaţia Varşovia, iar la ora 16:20 a aterizat de urgenţă la Bucureşti, după ce căpitanul a primit un telefon de ameninţare cu bombă.

---Știrea inițială---

O aeronavă cu destinaţia Varşovia a aterizat de urgenţă pe aeroportul Otopeni, în această după-amiază, din cauza unei ameninţări cu bombă la bord.

Cei 173 de pasageri au fost debarcaţi, iar acum sunt în curs proceduri specifice.

Aeronava aparţine companiei Wizzair şi venea din Georgia, iar ameninţarea cu bombă a fost primită telefonic pe aeroportul din Kutaisi de unde a decolat. 


Etichete WizzairOtopeniGeorgiaalarmăatentatKutaisi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live