Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA ŞI RADIO - continuare Duminică, 25 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Roma

4 Ianuarie 2018
Vizualizari: 930
Comentează add

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, un avion al companiei romanesti Blue Air, pe ruta Bacau - Catania, a aterizat in regim de urgenta pe aeroportul din Palermo.

Un avion Blue Air de pe ruta Catania-Bacău a aterizat de urgenta la Palermo

elena-postelnicu-roma

Aeroportul "Falcone e Borsellino" din Palermo. Foto: Elena Postelnicu.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, un avion al companiei romanesti Blue Air, pe ruta Bacau - Catania, a aterizat in regim de urgenta pe aeroportul din Palermo.

Aeronava a stationat pe aeroportul din Palermo, care se afla practic la o distanta de 200 de km de Catania, pana a incetat furtuna, dupa care și-a continuat zborul cu destinația Catania, unde a preluat pasagerii zborului de retur Catania - Bacău, decoland cu o intarziere de 4 ore.

După aterizarea de urgență, pasagerii nu au fost lăsați să coboare până la sosirea echipajelor de intervenție. Nu sunt persoane ranite.

Tot astazi, din cauza  acestui vant puternic care afecteaza in special provincia Catania din insula Sicilia, trei zboruri ale companiei aeriene Ryanair au fost directionate spre alte aeroporturi: Comiso (Ragusa) si Lamezia Terme - in regiunea Calabria.

Din cauza caderii unor copaci, a fost inchisa pentru mai multe ore si autostrada Messina - Catania. Nu se semnaleaza pana la aceasta ora pagube materiale sau pierderi de fiinte umane.


Etichete avionBlue AirCatania-Bacăuaterizare de urgentaPalermo

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live