Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DESCHIS IN WEEK-END - continuare Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

15 Decembrie 2017
Vizualizari: 499
Comentează add

Un pilot experimentat a intrat în spiritul Crăciunului efectuând o cascadorie festivă deasupra Germaniei şi Danemarcei.

Un Airbus A380 a conturat pe radar un brad de crăciun

florin-lepadatu

 

Un pilot experimentat a intrat în spiritul Crăciunului efectuând o cascadorie festivă deasupra Germaniei şi Danemarcei, informează The Telegraph.

La manşa celui mai mare avion de pasageri din lume, Airbus A380, pilotul a zburat miercuri pe un traseu care a conturat pe radare un brad de Crăciun - cu tot cu globuri.

Un purtător de cuvânt al Airbus a explicat că acesta a fost un test normal, efectuat înainte de livrarea unei noi aeronave adăugând că ''există sute de astfel de zboruri în fiecare an''.

''Mulţumită cooperării cu serviciile de control al traficului aerian (Eurocontrol şi DFS) a fost posibilă efectuarea acelui zbor pe traiectoria în forma pomului de Crăciun'', a adăugat purtătorul de cuvânt.

Reprezentanţii Airbus au glumit susţinând că zborul, în timpul căruia au fost testate sisteme precum cele de divertisment utilizate în timpul călătoriei, a reprezentat o ''felicitare'' precoce de Crăciun din partea uneia dintre echipele de testare din Hamburg.

Avionul s-a îndreptat ulterior către nordul Danemarcei pentru a contura ''vârful'' pomului de Crăciun, relatează Agerpres.


Etichete Crăciunradar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live