Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Marţi, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Iulie 2021
Vizualizari: 428
Comentează add

Bărbatul de 26 de ani atacat de un urs în zona de munte a județului Suceava a fost găsit mort.

Un bărbat atacat de un urs în județul Suceava, găsit mort de jandarmi

radiojurnal

 Foto Agerpres

Bărbatul de 26 de ani atacat ieri de un urs în zona de munte a județului Suceava a fost găsit mort, în această dimineață, de jandarmi Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

Purtătorul de cuvânt al instituției, Alin Găleată, a declarat că la operațiunea din cursul nopții au participat zeci de salvatori, inclusiv pompieri militari de la Iași de la Neamț cu camere de termoviziune.


Alin Găleată: La miezul nopții căutările au fost sistate și s-au reluat astăzi dimineață de la prima oră. Astfel, în jurul orei 7:40  jandarmii suceveni au găsit trupul tânărului de 26 de ani. Acesta se afla la o distanță de aproximativ 300 de metri față de locul unde a fost observat ultima oară, în interiorul pădurii. Din nefericire leziunile sale erau incompatibile cu viața. Jandarmii l-au preluat și au solicitat sprijin echipajelor Salvamont pentru a coborâ de pe munte înspre județul Harghita, unde va fi preluat de către organele abilitate.


Realizator: Corespondenta RRA, Mihaela București mai transmite că a doua victimă a atacului, un bărbat de 45 de ani, a suferit răni multiple și primește îngrijiri la spital.


Amintim că săptămâna aceasta, guvernul a adoptat o ordonanță de urgență care reglementează măsurile de protecție împotriva urșilor care intră în zonele locuite.

Documentul, criticat de activiștii de mediu, stabilește modul de intervenție în cazul atacurilor acestor animale.


Etichete barbatmortatacatursisuceavajandarmi(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live