Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Raul Matiş, Târgu Mureş

28 Mai 2015
Vizualizari: 3454
Comentează add

FOTO: Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş a primit Emblema de Onoare a Armatei României cu Însemn de Pace, ce mai înaltă distincţie a MApN.

UMF Târgu Mureş-Emblema de Onoare a Armatei României cu Însemn de Pace

raul-matis-targu-mures

 UMF Târgu Mureş-Emblema de Onoare a Armatei României cu Însemn de Pace. Foto: Raul Matiş.

Universitatea de Medicină şi Farmacie  Târgu Mureş, a primit, astăzi, în cadrul unei ceremonii organizate în Piaţa Victoriei, cea mai înaltă distincţie a Ministerului Apărării Naţionale, Emblema de Onoare a Armatei României cu Însemn de Pace.
 
Distincţia i-a fost înmânată de ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, rectorului UMF Târgu Mureş, prof. dr. Leonard Azamfirei, pentru contribuţia adusă sistemului medical militar românesc, cu prilejul sărbătorii a 70 de ani de la înfiinţarea universităţii.
 
Mircea Duşa a subliniat că la UMF Târgu Mureş au terminat aproape 100.000 de medici în cei 70 de ani de la înfiinţare şi din ’90 încoace peste 200 de medici militari. 
 
FOTO: UMF Târgu Mureş-Emblema de Onoare a Armatei României cu Însemn de Pace. Foto: Raul Matiş.
 
Mircea Duşa a acordat diplome de merit pentru 12 studenţi la medicină militară, pentru rezultate foarte bune la învăţătură.
 
În cadrul ceremoniei de la Târgu Mureş a fost ţinut un moment de reculegere pentru doi studenţi ai UMF Târgu Mureş, printre care şi o studentă la Medicină Militară, care şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut în localitatea Cuci, judeţul Mureş, noaptea trecută.  

Etichete Ştiri CentruUMF Târgu Mureş-Emblema de Onoare a Armatei României cu Însemn de Pacecea mai înaltă distincţie a Ministerului Apărării Naţionalemedici militari

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live