Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 31 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Claudiu Pădurean, Cluj

2 August 2018
Vizualizari: 542
Comentează add

La Cluj-Napoca se fac ultimele pregătiri pentru celebrul deja festival Untold, cel mai mare de acest fel din Europa, care ia startul diseară.

Ultimele pregătiri pentru Untold

claudiu-padurean-cluj

Foto: Arhiva/ facebook.com/UntoldFestival.

La Cluj-Napoca se fac ultimele pregătiri pentru celebrul deja festival Untold, cel mai mare de acest fel din Europa, care ia startul diseară.

Organizatorii spun că vor participa peste 350.000 de oameni şi deja centrul oraşului este plin de tineri care aşteaptă cele patru nopţi de distracţie şi muzică.

7000 de oameni - vorluntari, organizatori şi autorităţi - au grijă ca festivalul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. În total, sunt nouă scene pe care vor concerta peste 200 de artişti. În acelaşi timp, au crescut spectaculos şi preţurile în oraş, cel mai mult la cazare. Se poate ajunge şi la 400 de euro, după cum transmite corespondentul nostru Claudiu Pădurean.

Reporter: Centrul Clujului este plin de tienri veniţi din toate colţurile lumii pentru a participa la Untold. În hotelurile, motelurile şi pensiunile din Cluj nu prea mai sunt locuri de cazare.

De asemenea, au fost închiriate şi locurile puse la dispoziţie în căminele universităţilor clujene. Există şi clujeni care şi-au închiriat propriile apartamente pentru perioada Untold.

Astfel, un apartament cu o cameră poate fi închiriat cu aproximativ 400 de euro pentru zilele de festival.

Organizatorii au anunţat şi că au decis să introducă o modalitate de checkin online pentru abonaţii festivalului, astfel încât să reducă timpul de aşteptare la cozi.

În perimetrul Untold plăţile nu vor putea fi făcute cash, ci doar cu ajutorul unei brăţări speciale contactless, pe care participanţii la festival îşi pot încărca ce sume doresc.

Forţele de ordine au anunţat, la rândul lor, că au luat măsuri speciale pentru a preveni traficul şi consumul de droguri.

În zona festivalului, a fost oprită circulaţia rutieră, iar cei care vor să ajungă la Untold sunt sfătuiţi să o facă, cu mijloacele de transport in comun, pe jos sau cu taximetre.
 


Etichete UntoldfestivalCluj-Napocapregatiri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live