Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 28 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Februarie 2015
Vizualizari: 904
Comentează add

Peste 30 de evenimente culturale - ateliere, lansări de carte - sunt programate la Craiova, în ultimele două zile ale Târgului de Carte Gaudeamus, organizat de Radio România.

Ultimele două zile ale Târgului de Carte Gaudeamus Radio România

radiojurnal

Gaudeamus Craiova. Foto: Oltea Serban Parau. 

Peste 30 de evenimente culturale - ateliere, lansări de carte - sunt programate la Craiova, în ultimele două zile ale Târgului de Carte Gaudeamus, organizat de Radio România în foaierul Teatrului Naţional "Marin Sorescu".

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale acestei zile este premierea elevilor olimpici din zona Olteniei - un eveniment care va fi găzduit, peste aproximativ o oră, de Liliana Hinoveanu Ursu de la Radio România Craiova:

Liliana Hinoveanu Ursu: Cei patru elevi care vor fie premiaţi sunt: Mircea Dan Mirea de la Colegiul Naţional "Fraţii Buzeşti" din Craiova, care a obţinut medalie de bronz la Olimpiada Internaţională de Biologie, Isabela Tiberiade, elevă la Colegiul Naţional "Carol I", tot din Craiova, care a obţinut locul al treilea la Olimpiada Internaţională de Limba Romani.

Elevii vin şi din celelalte judeţe ale Olteniei: Călugăru Dumitru, elev la Colegiul Naţional "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu, medaliat cu aur la Olimpiada Internaţională de Chimie, precum şi Laurenţiu Ploscaru, care a obţinut aur şi argint la concursurile internaţionale de matematică, elev la Colegiul Naţional "Lahovari" din Râmnicu Vâlcea. Aşadar, excelenţa şi rezultatele obţinute de ei sunt recunoscute de Radio România.

Realizator: Târgul Gaudeamus de la Craiova mai este deschis astăzi, până la ora 18:00, la Teatrul Naţional din localitate, iar mâine până la ora 15:00.


Etichete peste 30 de evenimente culturaleatelierelansări de carteCraiovaultimele două zile ale Târgului de Carte Gaudeamusorganizat de Radio Româniafoaierul Teatrului Naţional "Marin Sorescu"

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live