Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Marţi, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

31 Iulie 2019
Vizualizari: 840
Comentează add

Miercuri este ultima zi de depunere a Declaraţiei unice privind veniturile

Ultima zi de depunere a Declaraţiei unice

florin-lepadatu

 

Miercuri este ultima zi de depunere a Declaraţiei unice privind veniturile prin intermediul căreia persoanele fizice trebuie să declare, după caz, impozitul pe veniturile realizate din România sau/şi din străinătate în anul 2018, impozitul pe venitul estimat a se realiza în ţară în acest an sau impozitul aferent normei de venit, respectiv venitul estimat pentru încadrarea ca plătitor de contribuţii sociale pentru 2019 şi, după caz, contribuţiile sociale datorate în anul fiscal 2018.

Declaraţia poate fi transmisă prin poştă, poate fi depusă la sediul unităţilor fiscale, ori prin serviciul Spaţiul Privat Virtual sau poate fi transmisă ANAF prin intermediul serviciului "Depunere declaraţii", serviciu disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro, pe baza unui certificat digital calificat.

Cei care o depun în termen beneficiază de o bonificaţie de 5% din impozitul pe venit şi din contribuţiile sociale datorate pentru anul trecut.

Tot miercuri, este şi termenul limită pentru depunerea formularului privind redirecţionarea a 3,5% din impozit către un ONG, a notat reporterul RRA, Iulian Olescu.


Etichete ANAFfisc

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live