Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 19 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Septembrie 2019
Vizualizari: 616
Comentează add

Ultima zi a Târgului Gaudeamus Radio România, la Braşov

radiojurnal

  Foto: Alexandru Dolea

La Braşov, este ultima zi în care puteţi cumpăra cărţi bune la reducere în cadrul Târgului Gaudeamus. Acest eveniment, organizat de Radio România, are loc în Piaţa Sfatului, iar la finalul zilei vor fi decernate premiile ediţiei.
Reporter - Mihai Cojocaru de la Radio România Braşov FM: Muzica s-a îmbinat perfect cu cartea la Târgul Gaudeamus Radio România - Ediția Brașov, o dovedesc chiar artiști ai Operei Brașov care au venit la eveniment înainte de a susține concertul de înaltă ținută sărbătoare a muzicii, chiar în Piața Sfatului, la doar doi pași de Caravana Gaudeamus.
 
Cristina Radu, soprană la Opera Brașov: Sunt un fan al Târgului Gaudeamus, permanent gură de oxigen și de inspirație, și frecventez cu mare plăcere acest loc și acest eveniment.
Reporter: Pentru a transmite cât mai bine mesajul pe scenă, pentru un artist lectura este indispensabilă.
 
Lorand Cristian, artist la Opera Brașov: Ca să putem exprima sentimentele la adevărata lor intensitate, se pune că un solist de operă trebuie să fie și vine cultivat, adică trebuie să citească foarte mult.
 
Reporter: În cadrul Târgului Gaudeamus Radio România s-a auzit și un yodel al unei tinere îmbrăcată în costum bavarez care, de asemenea, ne-a vizitat și ne-a spus ce i-a plăcut.
-: Mi-a plăcut organizarea, că este foarte bine organizat, toate standurile, foarte bine aranjate.
Reporter: Târgul Gaudeamus Radio România de la Brașov se va închide la sfârșitul acestei serii, așa încât mai aveți câteva ore să îl vizitați. Accesul este liber.

Etichete GaudeamusBrasov

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live