Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Luni, 30 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Martie 2018
Vizualizari: 592
Comentează add

Iubitorii de lectură au descoperit oferta bogată a celor 50 de edituri prezente şi au putut participa la o mulţime de lansări de carte, dezbateri şi alte evenimente.

Ultima zi a Târgului de carte Gaudeamus, organizat la Craiova

radiojurnal

    Foto: Arhiva

Târgul de carte Gaudeamus, organizat la Craiova, în foaierul Teatrului Naţional "Marin Sorescu", de Radio România şi Radio Oltenia, se va închide astăzi.
 
Iubitorii de lectură au descoperit, la această a XVII-a ediţie, oferta bogată a celor 50 de edituri prezente şi au putut participa la o mulţime de lansări de carte, dezbateri şi alte evenimente culturale.
 
Organizatorii le-au oferit, ieri, vizitatorilor şansa de a cunoaşte două eleve de excepţie, premiate de Radio România, după cum transmite Davian Vlad de la Radio Oltenia Craiova.
 
Reporter: Davian Vlad - Cele două eleve de elită s-au declarat extrem de plăcut surprinse de iniţiativa postului public de radio. Iată ce ne-a mărturisit Nicoleta Izabela Dincă de la Liceul Teoretic din Amărăştii de Jos, cea care a obţinut medalia de bronz la Olimpiada Internaţională de Neogreacă.
 
Nicoleta Izabela Dincă: Faptul că v-aţi gândit la noi este foarte frumos şi vă mulţumim mult. Ne-aţi răsplătit practic munca depusă.
 
Reporter: Elena Papaliţa de la Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti din Craiova, câştigătoarea Olimpiadei Internaţionale de Neogreacă, a mulţumit şi ea organizatorilor Târgului de Carte Gaudeamus de la Craiova.
 
Elena Papaliţa: Mulţumim foarte mult pentru această atenţie. Acesta este un semn să continuăm şi ne ajută foarte mult.
 
Reporter: Ediţia craioveană a Târgului Gaudeamus Radio România se încheie la ora 14:00, vor fi acordate şi premiile Gaudeamus.

Etichete Târgul de carte GaudeamusCraiovaRadio RomâniaRadio Oltenia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live