Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Vineri, 20 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Claudiu Pădurean, Cluj

6 August 2017
Vizualizari: 1387
Comentează add

Organizatorii spun că ediţia din acest an se anunţă a fi una a recordurilor, inclusiv în privinţa numărului de participanţi.

Ultima seară a festivalului de muzică Untold de la Cluj-Napoca

claudiu-padurean-cluj

Photo: facebook.com/UntoldFestival.

Este ultima seară a festivalului de muzică Untold de la Cluj Napoca.

Organizatorii spun că ediţia din acest an se anunţă a fi una a recordurilor, inclusiv în privinţa numărului de participanţi.

Se va apropia, în final, de 400 de mii de oameni.

Reporter: Claudiu Pădurean - Ultima seară a celui mai mare festival muzical din România - Untold - a început deja cu concerte ale unor artişti mai puţini cunoscuţi.,

Cel mai bine cotaţi DJ vor urca pe scena de pe Cluj Arena, după miezul nopţii. Cel mai probabil, petrecerea se va încheia abia în zori, aşa cum Armin Van Buuren a mixat până azi-dimineaţă, după ora 8:00. Printre cele mai apreciate evoluţii a fost cea a fraţilor Dimitri Vegas & Like Mike care au mixat inclusiv piesa românească "Cine-o pus cârciuma-n drum?".

Festivalul nu a avut incidente notabile. Totuşi, a existat o petiţie care cere mutarea festivalului în afară oraşului, precum şi numeroase reclamaţii depuse de clujeni care locuiesc în zona centrală şi care s-au plâns că nu pot dormi din cauza muzicii.

Autorităţile afirmă, însă, că Untold va rămâne în zona Parcului central, deoarece beneficiile aduse de festival pentru oraş sunt mai mari decât disconfortul


Etichete untoldcluj napocaconcert

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live