Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Alegeri parlamentare 2020. Mesaje electorale Joi, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Buculei, Suceava

19 Februarie 2014
Vizualizari: 1356
Comentează add

În întrecerea pe echipe, reprezentativa României, formată din Anişoara Hutopilă, Adrian Filimon şi dubloul Bogdan Moroşan şi Gabriel Candrea s-a clasat pe locul 7.

Ultima etapă la Cupa Mondială de sanie pe pistă naturală

mihaela-buculei-suceava

Foto: Mihaela Buculei

Astăzi, 19 februarie, în întrecerea pe echipe din ultima etapă de Cupă Mondială pe pistă naturală desfăşurată la Vatra Dornei, echipa României, formată din Anişoara Hutopilă, Adrian Filimon şi dubloul Bogdan Moroşan şi Gabriel Candrea s-a clasat pe locul 7, cu un timp total de 4 minute, 26 de secunde, 97 de sutimi.

Primul loc a fost ocupat de echipa Italiei cu un timp de 3:57:39, pe locul II s-a situat reprezentanta Rusiei cu un timp total de 3:59:30, iar pe locul III s-a situat echipa Austriei cu un timp total de 4:01.90. 

În cadrul acestui concurs se cumulează timpul obţinut la coborârea de simplu feminin, coborârea de simplu masculin şi coborîrea la dublu. Dorneanca Anişoara Hutopilă a obţinut un timp de 1 minut 31 secunde 48 de sutimi, Adrian Filimon a obţinut un timp foarte bun de 1:26.18, iar dubloul Moroşan – Candrea a obţinut 1:29.31.

Se poate spune că Ekaterina Lavrentyeva, a fost cea mai norocoasă, obţinând cei mai buni timpi la coborâre, fiind principala “vinovată” de victoria echipei Rusiei, cu un timp de coborâre de 1 minut18 secunde 8 sutimi.

Sportivii care au coborât pe pârtia de sanie de la Vatra Dornei în cele trei zile şi –au pus în valoare experienţa acumulată la antrenamente dar au avut nevoie şi de noroc pentru a reuşi să obţină timpi cât mai buni în coborâri considerate dificile din cauza vremii calde şi a ploii care a căzut în prima zi a competiţiei. 

După ultima coborâre, a dubloului Rusiei, a avut loc festivitatea de premiere a ultimei etape a Cupei Mondiale pe echipe.

De la ora 16,00, în faţa Primăriei Vatra Dornei a avut loc ceremonia de premiere a clasamentului general al Cupei Mondiale şi un spectacol folcloric.


Etichete Ştiri nord-estsaniepistăVatra Dorneicupăcampionicâştigători

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live