Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 04 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Claudiu Pădurean

22 Iunie 2017
Vizualizari: 2021
Comentează add

Acest ulei este produs exclusiv din materii prime româneşti. În făbricuţa din judeţul Cluj se produc uleiuri de floarea soarelui, de dovleac, de nucă, de in sau de rapiţă.

Ulei presat la rece evaluat la Bruxelles

claudiu-padurean

Foto; lunasolai.ro 

Uleiul de florarea soarelui, presat la rece într-o mică fabrică din judeţul Cluj, a obţinut calificativul maxim - trei stele - din partea prestigiosului Institut pentru Calitate şi Gust din Bruxelles.

Aceste stele sunt echivalentul celor Michelin. Uleiul de floarea soarelui evaluat la Bruxelles este produs prin presare la rece în comuna clujană Luna, într-o făbricuţă înfiinţată de familia Tulai.

Acum trei ani acest ulei artizanal a trecut printr-o evaluare similară şi a obţinut o stea, iar acum a fost reevaluat. Alte două uleiuri produse de familia Tulai au primit câte două stele din partea Institutului pentru Calitate şi Gust.

În făbricuţa din judeţul Cluj membrii familiei Tulai produc uleiuri de floarea soarelui, de dovleac, de nucă, de in sau de rapiţă.

Acest ulei este produs exclusiv din materii prime româneşti. Uleiurile artizanale obţinute la Luna au ajuns şi pe masa membrilor familiei regale a României şi sunt vândute atât în ţară cât şi în străinătate.


Etichete Institut pentru Calitate şi Gust din BruxellesuleisteleLunaTulaitradiţional

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live