Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 08 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Țențu

16 Iunie 2020
Vizualizari: 776
Comentează add

Tot mâine vom avea informații despre următorul sezon european.

UEFA va comunica mâine situația cupelor europene

alex-tentu

Foto: facebook.com/uefa

Comitetul executiv al UEFA va lua mâine mai multe decizii; pe ordinea de zi se vor afla, printre altele, modalitatea de încheiere a sezonului în Liga Campionilor și Liga Europa, cât și stabilirea noilor date pentru calificarea la Campionatul European, amânat pentru vara anului următor. Vom cunoaște, așadar, când va avea loc meciul dintre Islanda și România.

Mâine, după ora 16:30, președintele UEFA, Alexander Ceferin, va prezenta deciziile în cadrul unei conferințe de presă.

Liga Campionilor și Liga Europa au fost întrerupte în timpul fazei optimilor de finală. În Champions League, doar 4 echipe sunt momentan calificate în sferturi: RB Leipzig, Atalanta, Paris Saint Germain și Atletico Madrid. Pentru completarea tabloului este necesară disputarea partidelor: Juventus-Olympique Lyonnais, Manchester City-Real Madrid, Bayern Munchen-Chelsea și FC Barcelona-Napoli. În Europa League, 6 duble mai au nevoie de retur, în timp ce din celelalte două nu s-a jucat nici prima manșă.

Tot mâine vom avea informații despre următorul sezon european, iar joi UEFA va anunța și procedura de calificare la Cupa Mondială din 2022. 


Etichete FotbalUEFALiga CampionilorLiga Europa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live