Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Luni, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

23 Mai 2019
Vizualizari: 540
Comentează add

Uniunea Democrată Maghiară din România consideră că Gvernul României este responsabil pentru escaladarea situaţiei de la cimitirul militar de la Valea Uzului.

UDMR şi-a retras sprijinul pentru coaliţia de guvernământ

sergiu-stet

 Instantaneu de la prezentarea manifestului electoral al UDMR     Foto: Arhivă. 

Uniunea Democrată Maghiară din România consideră că Gvernul României este responsabil pentru escaladarea situaţiei de la cimitirul militar de la Valea Uzului.

MTI transmite că începând de joi, 23 mai, nu va mai susţine Executivul şi nici o iniţiatvă lansată de coaliţia de guvernământ de la Bucureşti, se subliniază într-un comunicat dat publicităţii joi de UDMR, care îl citează pe preşedintele acestei formaţiuni, Hunor Kelemen.

"Atitudinea Guvernului este inacceptabilă şi aşteptăm în continuare să restabilească situaţia iniţială în cimitirul militar de la Valea Uzului şi să demereze din oficiu procedurile împotriva primarului oraşului Dărmăneşti şi împotriva celor care au generat tensiuni", se subliniază în comunicatul UDMR.

Până la reglementarea situaţiei cimitirului militar din Valea Uzului, UDMR consideră ca fiind nul acordul de cooperare încheiat cu coaliţia guvernamentală.


Etichete Valea UzuluiUDMRguverncvoaliţiecrizăHunor Kelemen

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live