Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

24 Octombrie 2019
Vizualizari: 655
Comentează add

Ministrul brazilian de externe, Ernesto Araújo, a studiat posibilitatea achiziționării de către ucraineni a modelului de avion de transport militar KC-390.

Ucraina e interesată de avioanele militare braziliene Super Tucano

sergiu-stet

 

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, care s-a întâlnit recent cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski, a anunţat că autorităţile din Ucraina sunt interesate să achiziționeze aeronave militare braziliene, scrie ziarul Kommersant.
 
"Ucraina vrea avioane militare braziliene, președintele Zelenski fiind interesat de achiziţionarea de avioane Super Tucano. Ministrul brazilian de externe, Ernesto Araújo, a studiat posibilitatea achiziționării de către ucraineni a modelului de avion de transport militar KC-390", a scris Bolsonaro pe Twitter.
 
Korrespondent aminteşte că preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a vizitat recent Japonia, unde a participat la ceremonia oficială de întronizare a împăratului Naruhito. În marja acestei vizite, Zelenski s-a întâlnit cu omologul său din Brazilia, Jair Bolsonaro, cu care a discutat despre o serie de inițiative economice, printre care şi reluarea proiectului spațial comun privind lansarea de sateliţi de la centrul spaţial din Alcantara, situat în unitatea federativă Maranhão.

Etichete Jair BolsonaroBraziliaKievUcrainamilitaravioaneSuper TucanoVolodimir ZelenskiKC-390Alcantara,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live