Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Luni, 16 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

20 Ianuarie 2020
Vizualizari: 606
Comentează add

Partea ucraineană propune ca misiunea OSCE de monitorizare a situaţiei din estul Ucrainei să aibă un mai mare potențial uman și financiar, pentru a crește eficienţa organizaţiei.

Ucraina doreşte extinderea activităţii OSCE în Donbas

sergiu-stet

 Fost Spital din Slaviansk, regiunea Doneţk.        Foto: Sergiu Şteţ.

Ministrul ucrainean de externe, Vadim Pristaiko, a declarat că Ucraina propune extinderea activității misiunii OSCE în Donbas şi a subliniat că avut deja o discuţie în acest sens cu șeful organizației, Edi Rama.
 
Potrivit lui Pristaiko, partea ucraineană propune ca misiunea OSCE de monitorizare a situaţiei din estul Ucrainei să aibă un mai mare potențial uman și financiar, pentru a crește eficienţa organizaţiei. "Am făcut o propunere oficială de extindere a activităților misiunii OSCE. Nu numai să continuăm, ci și să adăugăm potențial uman și financiar, astfel încât aceste activităţi să fie mai eficiente decât în ​​anii trecuți", a precizat ministrul.
 
Agenţia RBC de la Kiev aminteşte că InformNapalm, o inițiativă voluntară de informare a cetățenilor ucraineni și a publicului străin despre războiul din estul Ucrainei, suspectează că informațiile OSCE privind presupusa încălcare de către armata ucraineană a acordurilor de retragere a forţelor de pe linia frontului din Donbas au legătură cu creşterea numărului de cetățeni ruși în calitate de observatori în cadrul organizaţiei.

Etichete Vadim PristaikoUcrainaDonbasInformNapalm,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live