Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE (Continuare) Luni, 26 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

9 Aprilie 2019
Vizualizari: 385
Comentează add

Potrivit preşedintelui Petro Poroşenko, Ucraina are posibilitatea să "distrugă orice navă pe o rază de 300 de kilometri care îndrăznește să ne atace".

"Ucraina are rachete de croazieră cu rază de peste 1.000 de kilometri"

sergiu-stet

 Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko.         Foto: Arhivă.

Preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko, a declarat că Ucraina dispune de rachete de croazieră de înaltă precizie, cu o rază de acţiune de peste 1.000 de kilometri şi capacitatea de a transporta o încărcătură de 150 de kilograme, scrie Korespondent preluat de RADOR.
 
"Am început să testăm rachete de croazieră. Noi dispunem acum de o rachetă, testată deja cu succes, care este capabilă să lovească la peste 1.000 de kilometri distanţă şi să transporte o încărcătură de 150 de kilograme. Este o rachetă creată de specialiști ucraineni", a precizat Poroşenko, explicând cum a contribuit la consolidarea capacităţilor de apărare a ţării.
 
Potrivit preşedintelui, militarii din Forţele Armate ale Ucrainei învață acum să folosească acest tip de arme, deoarece, după renunţarea la rachetele de croazieră rămase din anii 1990, au rămas puțini specialişti capabili să opereze astfel de rachete.
 
Potrivit lui Petro Poroşenko, în acest moment Ucraina are posibilitatea să "distrugă orice navă pe o rază de 300 de kilometri care îndrăznește să ne atace".

Etichete Petro PoroşenkoUcrianarachete de croazierămilitararmatăatac

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live