Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DOCUMENTARELE RRA Joi, 13 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Timişoara

31 Iulie 2020
Vizualizari: 1326
Comentează add

Cursa îşi propune să alinieze la start aproximativ 20 de echipe de ciclişti ce vor parcurge un total de peste 800 km, traversând unele dintre cele mai spectaculoase zone ale țării.

Turul ciclist al României 2020 va avea loc între 8-13 septembrie

radio-romania-timisoara

FOTO: turulromaniei.com

Evenimentul programat în perioada 8-13 septembrie va debuta cu o cursă-prolog în orașul de pe Bega.

Vor urma apoi alte cinci etape: Timişoara – Oradea, Oradea – Cluj-Napoca, Târgu Mureş – Lacul Sf. Ana, Braşov – Curtea de Argeş (prin Transfăgărășan), iar etapa finală se va desfăşura la Bucureşti.


Cursa îşi propune să alinieze la start aproximativ 20 de echipe de ciclişti ce vor parcurge un total de peste 800 km, traversând unele dintre cele mai spectaculoase zone ale țării.


La start se vor alinia și rutieri de la echipa timișoreană UVT Devron West Cycling Team, care au avut participări notabile la ultimele concursuri.

La Turul Sibiului, Iustin Văidian a fost al patrulea la secțiunea „Best Romanian Rider”, iar juniorul Ștefan Drăgoi a câștigat o probă de contratimp individual la Păltiniș.

De asemenea, un alt ciclist al clubului de pe Bega, Mădălin Gaiță, a participat săptămâna trecută la Țara Hațegului MTB Race Stage.


"Cu mult entuziasm facem acest anunț: Turul României se va desfășura și în acest an, deși aveam emoții legate de organizarea acestuia, în contextul actual. Ediția cu numărul 53 va fi una captivantă, dedicată, ca și până acum, atât amatorilor de ciclism, cât și profesioniștilor din țară și din străinătate. Am pregătit un traseu spectaculos, în 5 etape, care trece și prin Transfăgărășan. Nu doar că ne dorim să promovăm România, dar ne propunem să încurajăm cât mai mult și spiritul de echipă, forța și curajul în depășirea propriilor limite. Îi așteptăm, așadar, pe toți iubitorii de ciclism să ni se alăture în cea mai importantă competiție de gen din România, unde sigur că ne vom întâlni respectând toate normele de igienă și de siguranță impuse. Încă nu știm dacă vom putea să organizăm concursul cu spectatori în contextul dat, însă promitem să ne revanșăm prin transmisiuni zilnice în direct", a declarat Eduard Novak – Președintele Federației Române de Ciclism.


Turul ciclist al României a ajuns la ediția a 53-a.

(RS)


Etichete Turul ciclist al RomânieiTimișoara(RS)eduard novak

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live