Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 02 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Bolan

26 Martie 2020
Vizualizari: 259
Comentează add

Organizatorii Wimbledon-ului, unul dintre cele patru turnee de Grand Slam ale sezonului de tenis, au anunțat că vor discuta săptămâna viitoare amânarea sau anularea competiției.

Turneul de Grand Slam de la Wimbledon ar putea fi anulat

ciprian-bolan

 

Într-un comunicat dat publictății de All England Tennis Club se precizează că evaluarea presupune mai multe scenarii pentru ediția 2020 de la Wimbledon.

"O reuniune de urgenţă a comitetului director al clubului este prevăzută săptămâna viitoare şi, în prealabil, vom avea o comunicare strânsă cu Federaţia britanică de tenis, ATP, WTA, Federaţia internaţională şi celelalte turnee de Mare Şlem", se arată în comunicat.
 
"În acest stadiu, pe baza indicaţiilor pe care le primim din partea autorităţilor sanitare, fereastra foarte mică de care dispunem pentru a organiza Wimbledonul, din cauza suprafeţei noastre, indică faptul că o amânare nu se va putea face fără riscuri şi dificultăţi considerabile", au declarat organizatorii, insistând că varianta "de a juca cu porţie închise a fost exclusă în mod oficial".
 
Dacă Wimbledon se amână, nu ar fi singurul turneu de Grand Slam în această situație. Acum o săptămână, Roland Garros, programat inițial în perioada 24 mai – 7 iunie, a fost mutat între 20 septembrie și 4 octombrie din cauza pandemiei de coronavirus. ATP și WTA au suspendat ulterior cele două circuite până pe 7 iunie.
 
Dacă Wimbledon va respecta calendarul stabilit deja (29 iunie- 12 iulie), pregătirile ar trebui să înceapă la finalul lunii viitoare.
 

Etichete tenishalepwimbledonlondrawtaatpgrand slam

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live