Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Luni, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Simona Uţă, Ploieşti

10 Februarie 2016
Vizualizari: 1132
Comentează add

Salvamontiştii din Buşteni au reuşit să-i recupereze pe tinerii rămaşi în această după amiază blocaţi în Masivul Bucegi.

Turişti salvaţi în Masivul Bucegi

simona-uta-ploiesti

Foto: salvamontprahova.ro

Dupa o operatiune de salvare care a durat aproximativ 4 ore, salvamontiștii din Busteni au reușit sa-i recupereze pe tinerii rămași in aceasta dupa amiaza blocați in Masivul Bucegi si i-au ajutat sa coboare in siguranta un stațiune.

Conform declarațiilor șefului Salvamont Busteni cei trei tineri, echipați necorespunzator, au ramas blocați pe Valea Caraimanului nemaiputând nici sa înainteze nici sa coboare din cauza viscolului si ceții care au facut ca vizibilitatea sa fie foarte redusă.

Şeful Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, atrage atenţia turiştilor că toate traseele montane sunt închise în această perioadă şi le recomandă să urce pe munte numai cu instalaţiile pe cablu şi să nu se depărteze prea mult de cabane, stratul de zăpada si gheata fiind considerabil. 


Etichete operaţiune de salvare in Munții Bucegisalvamontiștiturişti blocaţi de viscol şi ceaţăBuştenişeful Serviciului Salvamont BuşteniGheorghe Haidu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live