Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Constantin Paşol, Argeş

25 Iulie 2011
Vizualizari: 1169
Comentează add

O turistă de naţionalitate poloneză aflată într-un autoturism pe Transfăgărăşan a suferit leziuni din cauza unei lovituri produse prin desprinderea unei stânci.

Turistă poloneză, rănită pe Transfăgărăşan

constantin-pasol-arges

O turistă de naţionalitate poloneză aflată într-un autoturism pe Transfăgărăşan a suferit leziuni din cauza unei lovituri produse prin desprinderea unei stânci.

Ea a fost transportată la Spitalul din Curtea de Argeş, fiind rănită la cap.

"Accidentul s-a produs la ieşirea din tunelul de lângă Barajul Vidraru. ''Autoturismul, care circula din direcţia Bâlea Lac spre Curtea de Argeş, a fost lovit de o stâncă desprinsă de pe versantul din partea dreaptă a şoselei.

''În urma accidentului, o femeie de 39 de ani, care călătorea pe locul din dreapta faţă, a suferit mai multe traumatisme, inclusiv craniene, fiind transportată la spitalul din Curtea de Argeş.

''Pentru moment, pacienta a fost stabilizată, starea ei fiind relativ buna" - a declarat Comisarul Şef Dănuţ Dinu de la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Argeş.

Salvamontiştii argeşeni atrag atenţia turiştilor că, în urma ultimelor ploi, astfel de fenomene sunt frecvente, în special pe partea sudică a Masivului Făgăraş, în zona Barajului Vidraru, unde şoseaua este foarte aproape de versant.

Se recomandă să se circule cu prudenţă în zonele respective şi anunţarea autorităţilor acolo unde este cazul.


Etichete Ştiri SudatenţionareTransfăgărăşan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live