Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 16 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Roman Muşat

4 Octombrie 2014
Vizualizari: 1463
Comentează add

Bărbatul a cerut ajutor la numărul de urgenţă 112, iar echipele de salvatori au reuşit să-l găsească, după patru ore de căutări îngreunate de condiţiile meteo dificile.

Turist polonez, salvat în Masivul Vâlcan

roman-musat

 Echipaj Salvamont. Foto: captură youtube.com

Un turist polonez care se rătăcise din cauza ceţii în Masivul Vâlcan, la aproape 2000 de metri altitudine, a fost salvat de echipele de la Salvamont Hunedoara şi Jandarmeria Montană.

Potrivit Agerpres, bărbatul a cerut ajutor la numărul de urgenţă 112, iar echipele de salvatori au reuşit să-l găsească, după patru ore de căutări îngreunate de condiţiile meteo dificile, într-o stare de uşoară hipotermie, dar fără să necesite îngrijiri medicale. 

Salvamontiştii le recomandă, din nou, turiştilor să se echipeze cu haine groase, impermeabile şi să evite deplasarea pe munte spre sfârşitul zilei .

De asemenea, plecările pe traseu trebuie anunţate la refugiile Salvamont, unde sunt disponibile şi date despre evoluţia vremii. 


Etichete turistsalvatVâlcansalvamontjandarmerie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live