Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 03 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Dorin Corpade, Hunedoara

5 Mai 2011
Vizualizari: 1895
Comentează add

Străinii sunt interesaţi de obiceiurile şi tradiţiile din zone rurale din ţara noastră.

Turismul rural, de viitor în România Turismul rural, de viitor în România - Conține audio

dorin-corpade-hunedoara

În municipiul Alba Iulia au loc lucrările Congresului Internațional de Turism Rural, eveniment găzduit pentru prima dată de țara noastră și desfășurat sub înaltul patronaj al Organizației Mondiale de Turism.

La lucrările congresului participă reprezentanți ai unor organisme internaționale și regionale de turism, ai diverselor asociații europene de turism rural, precum și reprezentanți ai autorităților locale și centrale cu activități conexe turismului, proprietari de pensiuni turistice din România.

Forumul internațional prezintă participanților strategiile adoptate de diverse organizații internaționale de turism în vederea dezvoltării turismului rural și consolidarea cooperării dintre asociațiile de turism rural internaționale.

Prezentările din cadrul Congresului se axează pe teme precum relația turismul rural - dezvoltare durabilă, turismul rural ca instrument de construire a identității locale, parteneriatul public-privat în turismul rural, importanța moștenirii culturale pentru dezvoltarea acestui sector al turismului.

Dorin Corpade a fost acolo și are amănunte.


Etichete tursim ruralCongresul Internațional de Turism RuralAlba Iulia

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live