Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Joi, 18 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

8 Februarie 2019
Vizualizari: 440
Comentează add

Un purtător de cuvânt al preşedintelui turc, Recep Tayyip Erdoğan, a condamnat "negările false" ale Arabiei Saudite şi lipsa completă a transparenţei.

Turcia critică ancheta Arabiei Saudite în cazul asasinării lui J. Khashoggi

sergiu-stet

   Jamal Khashoggi

Guvernul Turciei a condamnat ceea ce a numit drept "o lipsă completă a transparenţei", din partea Arabiei Saudite, în privinţa anchetei legate de asasinarea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, în octombrie 2018.
 
La mai bine de patru luni de când Jamal Khashoggi a fost ucis şi dezmembrat în clădirea consulatului saudit de la Istanbul, guvernul turc îşi exprimă nemulţumirea faţă de lipsa răspunsurilor din partea Riadului, la întrebări precum cine a cooperat cu echipa de asasini saudiţi în Turcia şi unde se află rămăşiţele pământeşti ale jurnalistului.
 
Un purtător de cuvânt al preşedintelui turc, Recep Tayyip Erdoğan, a condamnat "negările false" ale Arabiei Saudite şi lipsa completă a transparenţei.
 
El a reiterat afirmaţiile unei echipe a ONU, care a criticat Arabia Saudită pentru restricţionarea accesului acesteia în consulat şi pentru lipsa cooperării cu anchetatorii turci.

Etichete Recep Tayyip ErdoğanJamal Khashoggi,asasinatistambulziarist

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live