Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Luni, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

15 Octombrie 2018
Vizualizari: 384
Comentează add

Ministrul de interne al Arabiei Saudite a declarat că "sunt minciuni" afirmaţiile că regatul saudit ar fi ordonat uciderea lui Jamal Khashoggi.

Turcia ar deţine o înregistrare audio cu "asasinarea" lui Jamal Khashoggi

sergiu-stet

 

Autorităţile din Turcia deţin o înregistrare audio care indică faptul că jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, dispărut în urmă cu două săptămâni după ce a fost văzut intrând în Consulatul Arabiei Saudite de la Istanbul, a fost ucis în interiorul clădirii consulatului, informează marţi un oficial turc, citat de Reuters, şi surse din serviciul turc de securitate.

"Poliţia turcă deţine o înregistrare audio care indică faptul că Jamal Khashoggi a fost ucis în clădirea consulatului", a declarat sursa citată, fără a da alte detalii.

Arabia Saudită a negat vehement asasinarea lui Jamal Khashoggi, un critic virulent al politicilor regatului saudit. Oficialii saudiţi au insistat că jurnalistul a părăsit clădirea consulatului din Istanbul la scurt timp după ce a intrat în aceasta.

Ministrul saudit de interne a declarat că "sunt minciuni" afirmaţiile că regatul saudit ar fi ordonat uciderea lui Jamal Khashoggi. 


Etichete Jamal KhashoggiArabia SaudităjurnalistasasinatTurcia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live