Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA NOASTRA Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

23 Octombrie 2015
Vizualizari: 1239
Comentează add

Un tunel de 800 de metri pentru a transporta drogurile din Mexic în Statele Unite a fost descoperit de poliţia mexicană.

Tunel între SUA și Mexic pentru trafic de droguri

rador

Un tunel de 800 de metri pentru a transporta drogurile din Mexic în Statele Unite a fost descoperit de poliţia mexicană, scrie corriere.it.

Galeria de la San Diego la Tijuana era folosită de clanurile mafiote conduse de Joaquin "El Chapo" Guzman, unul dintre cei mai importanţi lideri ai traficului de droguri din Mexic, care a evadat pe 11 iulie dintr-o închisoare de maximă siguranţă.

În timpul operaţiunii au fost arestate 16 persoane şi au fost confiscate 10 tone de marijuana. Tunelul are 11 metri adâncime şi a fost descoperit după săptămâni de investigaţii realizate de poliţia federală şi de Centrul de Investigaţie şi Securitate Naţională (CISEN).

Tunelul este dotat cu grinzi metalice de susţinere, cu un sistem de iluminare şi unul de ventilaţie: 600 de metri se află pe teritoriul mexican, în timp ce 200 de metri se află pe teritoriul Statelor Unite.

Nu este pentru prima dată când un astfel de tunel - folosit pentru traficul de droguri - este găsit în oraşul mexican Tijuana. Şi în luna august, poliţia mexicană a descoperit o altă galerie a drogurilor.


Etichete tunelmexicsuadroguritunel intre sua si mexic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live